O nas

O nas

O SPLETNI TRGOVINI
Da bi lahko lažje stopili v stik z našimi kupci, smo se odločili, da svojo gojilnico koral predstavimo na internetu. To poenostavlja pošiljanje glasil, predstavitev koral na obstoječe platforme, kot so Bolha ali oglasi na različnih forumih. Torej je bila odločitev za spletno trgovina logična poteza, da bi strankam olajšali postopek naročanja kolikor je to le mogoče.

ODSTOPNOSTI KORAL
Čeprav upravljamo z velikim številom koral “za običajne akvariste”, ne moremo vedno zagotoviti razpoložljivosti vsake vrste korale. Nekatere korale so nenadoma “modne” in redke ali težko dostopne jih nato hitro razprodamo. Prosimo, počakajte pred plačilom, da vas kontaktiramo. Mogoče ena od vaših naročenih koral ni na voljo. Nato poskušamo pridobiti koralo drugje ali pa neobstoječo koralo odstranimo iz celotnega naročila in vam pošljete račun. Plačate račun in uredimo datum prevzema ali dostave.

GLEDE VELIKOSTI KORAL
Najpogostejše vprašanje je: Kako velik je frag korale? No, na žalost ne vodimo vrtnarije, v kateri bi lahko ponudi 100 enako velikih fragov koral. Vsakdo, ki je že vzgojil svojo koralo, bo potrdil, da je vsak frag korale drugačen. Ali je to velikost ali oblika rasti. Na fotografijah naše spletne trgovine lahko dobite sliko o velikosti in obliki fraga. Zagotavljamo vam, da si boste vedno rezervirali naslednjo ali najlepši primerek.

O FOTOGRAFIJAH
Naše fotografije so narejene na preprost način z uporabo mobilnih telefonov ali cenejšimi digitalnimi fotoaparati. So redko popolne – vendar si lahko ogledate najpomembnejše – koralne frage. Nimamo časa ali opreme za snemanje profesionalnih fotografij vseh koralnih fragov. Tokrat smo raje vlagali v vzgojo naših koral.

Kaj lahko zagotovimo: Fotografije so samo za velikosti pomnilnika spremenjene! Ne uporabljamo Photoshopa za popravljanje fotografije, da bi korale naredili bolj pisane, močnejše ali karkoli drugega!

O POSTOPKU NAROČANJA
Trgovina nam kakor tudi vam olajša postopek naročanja. Lahko udobno izberete željeno koralo in s pritiskom na gumb boste prejeli seznam vrst koral, ki jih potrebujete, in vi kot stranka potrdite vaše naročilo po elektronski pošti. Vendar moramo še vedno preveriti razpoložljivost koral in vas nato kontaktiramo po elektronski pošti. Prosimo, počakajte pred plačilom, da vas kontaktiramo. Mogoče ena od vaših naročenih koral ni na voljo. Nato poskušamo pridobiti koralo drugje ali pa neobstoječo koralo odstranimo iz celotnega naročila in vam pošljete račun. Plačate račun in uredimo datum prevzema ali dostave.

Naša ponudba

  • Vzdrževanje akvarijev
  • Akvarijska oprema
  • Dobava morskih ribic
  • Dobava koral

Naša zastopstva

WhatsApp chat