31 Maj 2018

Počitniški raj za ljubitelje koralnega grebena?

0 Komentarjev

Bi si želeli počitnic na Maldivih … živeti pod vodo s koralami in koralnim grebenom? Ta sanjski dopust je lahko vaš za razumnih, samo 50.000 dolarjev. NA NOČ.

To je “Muraka” na otoku Conrad Maldives Rangali. Vsaka zasebna vila je dvignjena nad prelepem Maldivskem koralnem grebenu. Nivo površine ima dve spalnici, kopalnico s pogledom na koralni greben, ogromen bazen in raztegljive ležalnike za uživanje v tropskih sončnih zahodih.

Toda, kakor je čudovito na vrhu, je to, kardoživite spodaj, resnično pièce de résistance.

Spustite se preko spiralnega stopnišča ali dvigalom pod nivo morja, gostje hodijo v spalnico in kopalnico, ki je dobesedno obkrožena s koralnimi grebeni. Ni treba posebej poudarjati, da se nobena druga soba na svetu ne more pohvaliti s takšnim pogledom. Občutek življenja in spanja, ko ste v celoti obkroženi s tropskimi morji, mora biti svetovno doživetje!

S cenami, ki se začnejo od 50.000 $ na noč, vas prepeljejo do svoje vile na zasebnem hidroplanu in vas nato poberejo z lastnem osebnem gliserju, ki vam je na voljo ves čas vašega bivanja. Štirje namenjeni strežniki vam zagotavljajo 24/7 (ob predpostavki, da si lahko privoščite 7 noči) storitev. Conrad Maldives je dovolj pozoren, da gostom Murake ponudi lastnega kuharja in fitnes, ker nikoli ne bi smeli preskočiti dneva.

[na začetek]
O avtorjuOdgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WhatsApp chat