Polyp Lab, Reef-Roids – hrana za korale

Polyp Lab Reef Roids je mešanica naravno prisotnih planktonskih vrst, ki vsebujejo zelo posebne vrste zooplanktona ...

Kaj je Reef-Roids?

Polyp Lab Reef Roids je mešanica naravno prisotnih planktonskih vrst, ki vsebujejo zelo posebne vrste zooplanktona. Zasnovan je tako, da zmanjša poslabšanje vode zaradi hranjenja in je idealen za Goniopore in vse ostale filtrirne korale. Pri dolgotrajnem uporabljanju pospešujete rast koral in čudovite barve.

Velikost delcev je približno 150-200 mikronov. To je idealna velikost za Goniopore in druge korale (filtrirani vnos hrane). Zoantusi, spužve in ricordeje bodo pokazale zelo pozitiven odziv na hrano. Reef Roids se izredno dobro meša z vodo in ne plava na površini. To zagotavlja dolgo prisotnost, da zmanjša količino živalskih odpadkov.

Reef Roids izvrstno deluje tudi z Polyp Boosterjem iz Polyp Laba, ker izboljša dovodni refleks in tako izboljša vnos hrane.

Uporaba:

Uporabite 1/4 čajne žličke Reef Roids na 100 litrov akvarijske vode in jo zmešajte z malo akvarijske vode. Za optimalno hranjenje hranite organizme neposredno s pipeto (medtem ko deaktivirate tok) ali neposredno v akvarij na dobro pretočnem mestu.

Sestavine:

  • Surove beljakovine: 60%
  • Surove maščobe: 20%
  • Surova vlakna: 8%
  • Vlažnost: 6%
  • Pepel: 6%


WhatsApp chat